Afvallen in Utrecht: gewichtsconsulent Gilbèrt Brouwer helpt jou van je overtollige kilo’s af

Wil jij eindelijk wel eens van die overtollige kilo’s af op je buik of van die hardnekkige love handles? Maak jij je zorgen over je gewicht? Wil jij een gezond gewicht bereiken en weten hoe je dit afvallen in Utrechteenvoudig zo kunt houden? Ben jij die strenge diëten ook zo zat en ben je moe geworden van het calorieën tellen? Kom jij uit Utrecht of uit de directe omgeving en wil je graag afvallen in Utrecht? Ja? Lees dan verderop wat ik voor jou kan betekenen.

Inhoudsopgave

Afvallen in Utrecht: samen op reis

Er was eens, in een ver warm land, een vrouw die heel veel gezondheidsklachten had. Zij was veels te zwaar, had een hoge bloeddruk, haar gewrichten deden pijn en ze had voortdurend last van haar maag en ingewanden. Omdat zij een druk leven leidde, en nergens tijd voor had, had zij een dokter (weliswaar ver weg) uitgezocht die goed stond aangeschreven. Ze belde op om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Helaas had de dokter pas over 6 weken tijd, maar dit kwam volgens haar goed uit, want dan kon de vrouw intussen wat voorbereidingen treffen. Zij adviseerde de vrouw om terstond op weg te gaan, te voet wel te verstaan, en een pannetje mee te nemen om dagelijks een speciale soep in klaar te maken, als eten voor onderweg. Daarnaast mocht zij zoveel water drinken als ze wilde.

Mopperend pakte de vrouw haar spullen en ging op pad. Al gauw begonnen haar voeten pijn te doen en raakte ze buiten adem van inspanning. Na een paar uur hield zij het dan ook voor gezien en begon vloekend haar soepje te koken boven één van de vuurtjes langs de weg, waar ook anderen gebruik van maakten. Na het eten rolde zij zich in haar slaapzak en viel in slaap. De volgende dag kwam ze kreunend en steunend overeind, waste zich, dronk haar water en vervolgde haar weg. Onderwijl dacht zij aan alle zaken die zij misliep, en werd steeds chagrijniger. Zo gingen een aantal dagen voorbij, waarin haar lichaam intens pijn deed en ongemak gaf: zij had last van hoofdpijn en misselijkheid, en kreeg ook nog eens diarree. Maar geleidelijk voelde de vrouw dat het iets lichter begon te worden; ze kon langer lopen en de pijn en de kortademigheid verminderden. Nu zag zij ook anderen die net als zij onderweg waren en viel het haar op hoe mooi het om haar heen was. Ze begon te neuriën en maakte af een toe een praatje. Geleidelijk begon haar lichaam licht en opgewekt te voelen, zij sliep prima en allerlei naargeestige gedachten verdwenen. Met kwieke pas bereikte zij na 6 weken de praktijk van de dokter. Ze besefte dat haar reis haar behandeling was geweest en na een groet ging ze terug naar huis.

Afvallen in Utrecht: over mij

De moraal van dit verhaal is dat het niet makkelijk is om gezondheidsklachten te ervaren, dat je er wat voor over moet hebben om dit te veranderen en dat als je je inzet je veel kunt bereiken. Ik heb dit zelf ook ervaren. Ik ben Gilbèrt Brouwer en ik ben inmiddels 44, maar toen ik 30 was heb ik zelf gezondheidsklachten gehad. Het was voor mij een moeilijke tijd. Regelmatig werd mijn geduld op de proef gesteld en voelde ik me futloos en gefrustreerd. Ik heb lang moeten zoeken om een oplossing te vinden voor mijn klachten. Uiteindelijk ben ik gelukkig weer helemaal hersteld. Mijn opgedane en zeer positieve ervaringen met een aantal therapieën, heeft me doen besluiten om mijn Praktijk Fit en Gezond Leven op te richten. Jij hoeft niet alleen te reizen. Ik nodig je uit dit samen met mij te doen.

Afvallen in Utrecht: mijn methode is uniek

 • Persoonlijke voeding: individuele voeding afgestemd op jou;
 • Voedingssupplementen: die jou extra ondersteunen om overtollige kilo’s kwijt te raken;
 • Beweging- en/of trainingsprogramma: op maat en dat goed vol te houden is;
 • Psyche: het doorbreken van belemmerende patronen die verhinderen dat je blijvend resultaat boekt;
 • Stressbeperking: tools om stress te beperken, waardoor het afvalproces eenvoudiger wordt vaak;
 • Hormonen in balans brengen: maakt plaatselijk afvallen.

De meeste afvalmethodes kijken wel naar voeding en beweging, maar bijvoorbeeld weer niet naar de psyche en naar de hormonen. Dit maakt mijn afvalmethode uniek, want ik houd rekening met alle belangrijke zaken om ervoor te zorgen dat jij resultaat krijgt.

Afvallen in Utrecht: wat levert dat jou op?

 • Dat je je streefgewicht bereikt en behoudt;
 • Dat je meer energie krijgt en een mooier lichaam;
 • Dat je gezondheid verbetert;
 • Dat je minder vaak ziek bent door een verbetering van je weerstand;
 • Dat je minder vaak last hebt van pijntjes en kwaaltjes;
 • Dat je er jonger uit komt te zien;
 • Dat je niet meer hoeft te jojo-en of strenge diëten hoeft te volgen.

Afvallen in Utrecht: twijfel niet langer

Ik heb inmiddels ruime ervaring in het begeleiden van mensen met overgewicht. Mijn methode is uniek en geeft heel vaak een mooi resultaat. Met jouw inzet en mijn deskundige begeleiding kunnen we er samen een succes van maken. Neem contact met me op door het CONTACTFORMULIER in te vullen of door mij rechtstreeks te bellen op telefoonnummer (06) 23519775. Als extra service kan ik je ook thuis bezoeken, indien je dit prettiger vindt.

Wil jij graag weten wat ik als gecertificeerd gewichtsconsulent allemaal doe? Lees dan het artikel gewichtsconsulent Gilbèrt Brouwer helpt jou met overgewicht! eens door. Vermoed je dat je last hebt van het metabool syndroom? Lees dan dit artikel eens door: ‘ontdek het metabool syndroom dieet‘.

Verder ben ik benieuwd wat je van mijn artikel vindt? Heb je op- of aanmerkingen etc? Laat het mij weten, door een bericht achter te laten onderaan dit blog. Alvast bedankt.

Met gezonde groet,

Gilbèrt Brouwer

Ps. Ik hoop je snel te mogen begroeten

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *