Gratis ADHD test – met de beste oplossing voor ADHD van BrainQ therapeut Gilbèrt

Loop jij met klachten rond en heb je het vermoeden dat dit duidt op ADHD? Vul dan hieronder een ADD-ADHD test in. In het totaal worden er twee verschillende testen weergegeven.

De eerste ADHD test is opgesteld door Dr. Amen, ADD en ADHD-deskundige en psychiater. Naast andere diagnostische technieken gebruikt hij de checklist om ADD-ADHD bij volwassenen vast te stellen. Aan de hand van de lijst kunnen algemene kenmerken van ADD en ADHD bij volwassenen worden getoetst. Geen enkele ADD-ADHD volwassene heeft alle symptomen. Indien er 20 of meer items sterk aanwezig zijn, is er een grote kans dat ook jij ADD-ADHD hebt. Deze test is geen waterdicht middel voor zelfdiagnose. Deze checklist heeft eerder als doel je te helpen bepalen of ADD-ADHD wellicht een factor is voor je gevoelens en gedrag.

Start hier met invullen: ADHD vragenlijst 1 volgens Dr. Amen

De tweede ADD-ADHD test kun je hieronder doen, door

Doe hier de volgende test: ADHD test

Is de uitslag van de ADHD test negatief?

Indien de uitslag van de test negatief is en je, na overleg met een deskundige, te weten bent gekomen dat je ADHD hebt, dan kan ik me voorstellen dat dat je raakt. Toch is er hoop voor mensen met ADHD. Met behulp van een speciaal ontwikkeld programma, op basis van de meest recente inzichten uit de epigenetica, is deze aandoening vaak goed te behandelen. Dit gebeurt door de werking van jouw beloningssysteem te herstellen. Dit wordt ook wel het endorfinesysteem genoemd. Klik op onderstaande link, lees de tekst, bekijk het filmpje en zie hoe het endorfinesysteem en daarmee ADHD herstelt kan worden.

ADHD behandeling

Gezonde groet,

Gilbèrt Brouwer gecertificeerd BrainQ Therapeut , orthomoleculair therapeut en Trainer Hormoonfactor

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *