Gratis ADHD test – met de beste oplossing voor ADHD van BrainQ therapeut Gilbèrt

Loop jij met klachten rond en heb je het vermoeden dat dit duidt op ADHD? Vul dan hieronder een ADD-ADHD test in. In het totaal worden er drie verschillende testen weergegeven.

De eerste ADHD test is opgesteld door Dr. Amen, ADD en ADHD-deskundige en psychiater. Naast andere diagnostische technieken gebruikt hij de checklist om ADD-ADHD bij volwassenen vast te stellen. Aan de hand van de lijst kunnen algemene kenmerken van ADD en ADHD bij volwassenen worden getoetst. Geen enkele ADD-ADHD volwassene heeft alle symptomen. Indien er 20 of meer items sterk aanwezig zijn, is er een grote kans dat ook jij ADD-ADHD hebt. Deze test is geen waterdicht middel voor zelfdiagnose. Deze checklist heeft eerder als doel je te helpen bepalen of ADD-ADHD wellicht een factor is voor je gevoelens en gedrag.

Start hier met invullen: ADHD vragenlijst 1 volgens Dr. Amen

De tweede ADD-ADHD test gaat eveneens over de “screening” van ADD/ADHD volgens de onderverdeling in zes subtypes, maar dan in combinatie van de ermee gepaard gaande moeilijkheden.

Doe hier de volgende test: ADHD vragenlijst 2 volgens Dr. Amen

Onderstaande vragenlijst hanteert een psychiater/neuroloog voor het stellen van de diagnose ADD/ADHD.
Het is een betrouwbare vragenlijst!

Vul hier de laatste lijst in: ADHD vragenlijst 3 op basis van DSM-IV citeria

Is de uitslag van de ADHD test negatief?

Indien de uitslag van de test negatief is en je, na overleg met een deskundige, te weten bent gekomen dat je ADHD hebt, dan kan ik me voorstellen dat dat je raakt. Toch is er hoop voor mensen met ADHD. Met behulp van een speciaal ontwikkeld programma, op basis van de meest recente inzichten uit de epigenetica, is deze aandoening vaak goed te behandelen. Dit gebeurt door de werking van jouw beloningssysteem te herstellen. Dit wordt ook wel het endorfinesysteem genoemd. Klik op onderstaande link, lees de tekst, bekijk het filmpje en zie hoe het endorfinesysteem en daarmee ADHD herstelt kan worden.

ADHD behandeling

ADHD test

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *