Tarieven en vergoedingen 2019

Kosten 
Intakegesprek € 85,-
Vervolggesprek € 80,-
Korte vragen via email of telefoon < 5 minuten Gratis
Email- en telefonisch consult > 5 minuten € 80,- per uur

Tijdens het intakegesprek breng ik jouw gezondheidssituatie in kaart via een anamnese. Het 1e consult duurt ongeveer 60 tot maximaal 75 minuten.

Om tot een complete diagnose te komen kan het nodig zijn dat ik jou een voorstel doe, om nader laboratoriumonderzoek te laten uitvoeren. De kosten van laboratoriumonderzoek zijn voor eigen rekening en worden niet door je zorgverzekeraar vergoed.

Zodra alle benodigde informatie is verzameld door mij, kan de optimale therapie worden bepaald en uitgevoerd. Vervolgens kun je binnen een week het behandelplan verwachten. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Vervolggesprekken vinden meestal om de vier tot zes weken plaats.

Om tot een duurzaam herstel te komen zijn gemiddeld 3 tot 6 consulten nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de klachten.

De kosten van de benodigde middelen (voedingssupplementen, kruidentincturen, homeopathische druppels) zijn niet inbegrepen. Ik werk uitsluitend met 100% natuurlijke producten, zonder schadelijke toevoegingen en bijwerkingen.

De kosten van het consult en verstrekte middelen worden direct na afloop van het consult afgerekend, per pin of contant.

Vergoedingen

Bijna alle zorgverzekeraars hebben complementaire (alternatieve) geneeskunde in hun aanvullende pakket. Als je een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar om te kijken welke vergoeding voor jou geldt. Ik ben lid van de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), registratienummer BR-02636.

Bijbehorende prestatiecode: 24005 – behandeling natuurgeneeskunde

AGB zorgverlenerscode: 90103987

AGB praktijkcode: 90063324

Houd bovenstaande gegevens bij de hand wanneer je contact opneemt met je zorgverzekeraar.